Een nieuwe tuin, die naadloos bij u past. Een tuin gebaseerd op uw wensen, uw huis en uw omgeving. Verrassend en creatief of juist traditioneel. 


Creatieve tuinconcepten

Aan welke eisen een tuin moet voldoen, is voor iedereen verschillend. Ook tuinbeleving is voor iedereen anders. Bij uw ideale tuin draait het helemaal om u. U moet immers elke dag van uw tuin kunnen genieten. De eerste stap naar uw droomtuin is een goed ontwerp. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om een unieke tuin te ontwerpen, die volledig bij u past.

Elk tuinontwerp van Tuinteam Ed Frinks is uniek en wordt dus op maat gemaakt. In een uitgebreid en vrijblijvend gesprek bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Onze tuinarchitect maakt vervolgens een persoonlijk ontwerp van uw unieke tuin. In dit tuinontwerp vertalen wij uw wensen met onze creatieve tuinideeën. Het tuinontwerp bestaat uit een complete tekening met hierop een beplantingsplan en de tuin-indeling. Ook komen eventuele andere wensen hier zoveel mogelijk in terug.

Water in uw tuin? Een huiskamer van uw tuin maken? Een echte groene natuurtuin of juist een tuin waarin uw (klein)kinderen leuk én veilig kunnen spelen?

Kijkt u dan eens bij onze reeds uitgevoerde projecten

Wilt u een gratis afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor tuinontwerp te bespreken? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen hierna snel contact met u op om de afspraak te plannen.

cta-v2